DOWNLOADS ⇨
ONZE BROCHURE
10 VOORDELEN VAN RED TEAMING

Hoe gaan de mensen van Redteam Experts te werk?

Dat hangt sterk af van de aard en risico's van uw organisatie en natuurlijk van wat u beproefd wilt hebben. Redteam Experts speelt hierin een belangrijk adviserende rol, zodat uw kennis over uw organisatie en onze door ervaring opgebouwde expertise garant staan voor een perfect resultaat.

Inspiratie
Ter inspiratie treft u op deze pagina voorbeelden aan van hoe wij in bepaalde sectoren te werk gaan. Dat wij geen namen van opdrachtgevers mogen verstrekken zult u begrijpen. Ook de gebruikte foto's hebben geen betrekking op locaties of medewerkers van onze cliënten. Wel zult u zich in veel situaties herkennen. De geschetste scenario's zijn voorbeelden. In elke sector kunnen wij vele soorten acties ontplooien om kwetsbaarheden in de beveiliging te ontdekken, waarbij een aanval volgens het 3-poortenmodel (menselijke - fysieke - logische) over het algemeen het uitgangspunt vormt.

© Copyright 2020
  Cocoon risk management
envelopephone-handsetmap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram