DOWNLOADS ⇨
ONZE BROCHURE
10 VOORDELEN VAN RED TEAMING

Over ons

Red Team Experts is een initiatief van Cocoon risk management, dat onder leiding van Rob van Dijk sinds 2000 praktische oplossingen verzorgt op het gebied van Safety, Security & Design. Wij denken mee, inventariseren uw risico’s en voorzien u van professioneel onderbouwd advies op maat van ervaren specialisten. Zowel nationaal als internationaal werkt Cocoon voor overheden, commerciële organisaties en non-profit organisaties . Net zoals het werkveld, zijn onze professionals continu in ontwikkeling. Door trainingen en opleidingen blijven we up-to-date met regelgeving en nieuwe risico’s. Daarnaast werken wij nauw samen met partners op het gebied van onder andere Cyber, Chemie, High Risk Access Security en fysieke veiligheid.

Onafhankelijk advies

Cocoon levert onafhankelijk en open advies bij al uw vraagstukken over beveiliging, brandveiligheid, arbo en milieu. Daarnaast voeren wij onderzoeken uit, begeleiden vergunningstrajecten, verzorgen opleidingen en detacheren specialisten. Met enthousiasme en passie gaan onze onafhankelijke adviseurs graag met u in gesprek over uw veiligheidsvraagstuk.

Onze visie op veiligheid

Veiligheidsmaatregelen moeten karakteristiek zijn voor uw organisatie en als vanzelfsprekend worden ervaren. Hierdoor wordt het gevoel van veiligheid automatisch bevorderd en zal de bereidwilligheid om zich aan maatregelen te conformeren toenemen.

Onze visie op veiligheid richt zich dus vooral op het tot stand brengen van een natuurlijke vorm van veiligheid. Want de effectiviteit van risicobeperkende maatregelen hangt samen met de bereidwilligheid van medewerkers en bezoekers om ze uit te voeren.
© Copyright 2020
  Cocoon risk management
envelopephone-handsetmap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram