DOWNLOADS ⇨
ONZE BROCHURE
10 VOORDELEN VAN RED TEAMING

Security Application Test

Het voorkomen van kwetsbaarheden is essentieel in een organisatie waarbij je afhankelijk bent van IT. Alleen al in 2018 was er voor miljoenen euro’s schade in Nederland door kwaadwillende hackers die systemen platlegde, malware installeerden of systemen zelfs overnamen.

Red Team Experts heeft uitgebreide kennis van security applications zoals, CCTV, toegangscontrole en detectiesystemen. Red Team Experts heeft een security penetratietest in het leven geroepen die de zwakke plekken in de digitale organisatie aan het licht brengt en onderzoekt wat die met de kwetsbaarheid kan doen. Dit is toegespitst op veiligheidssystemen zoals CCTV, toegangscontrolesystemen en monitoring. Ethisch verantwoordt hacken met 100% inzicht in het resultaat.

Wat kunnen kwaadwillende met een slecht beveiligde applicatie of netwerk?
- Toegang krijgen tot controlesystemen of applicaties
- Systemen kapot maken, tijdelijk uit zetten of overnemen
- Kritische data toe-eigenen of verwijderen

Red Team Experts zorgt voor inzicht met zijn ethical hackers.

Wat is het resultaat?
Aan het einde van de opdracht heeft de klant een goed inzicht in de zwakke plekken van de eigen IT-systemen. De klant kan aan de hand van de Red Team Experts rapportage, samen met de eigen IT-partner, doelgericht verbeteringen doorvoeren. Desgewenst kunnen wij een verklaring opstellen ten behoeve van bewijslast voor auditerende partijen.

meer weten over phishing campagne

Cyber

Security Application test
(Spear)phishing campagne
© Copyright 2020
  Cocoon risk management
envelopephone-handsetmap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram