Red Teaming –de weerbaarheid van uw organisatie verbeteren

nov 6, 2019

Een realistische en gerichte aanval om veiligheidsprocessen bij u op de werkvloer te herkennen en te verbeteren genaamd Red Teaming kan ervoor zorgen dat uw beveiligingsmaatregelen geoptimaliseerd worden – een proces dat zichzelf vrijwel altijd terugverdient.

Het belangrijkste doel van red teaming is het praktisch testen van de toegang tot verschillende toegangszones, belangrijke documenten, bedrijfsapparatuur, processen of het interne netwerk. Het vinden van zwakke plekken of kwetsbaarheden is ons hoofddoel. Overigens kan in direct overleg met u een specifiek einddoel gesteld worden, bijvoorbeeld een onderzoek naar de kwetsbaarheid van gevoelige gegevens. Red Teaming beperkt zich namelijk niet alleen tot technologie, maar omvat vooral fysieke beveiliging en menselijke factoren.

Wat kan Red Teaming voor uw organisatie betekenen?

Bedrijven van iedere omvang zijn regelmatig slachtoffer van kwaadwillenden die bedrijven benadelen door informatie in te winnen of door processen te beïnvloeden.

Het zal u verbazen hoe eenvoudig het is om bedrijfsprocessen te beïnvloeden of om aan bedrijfsgevoelige informatie te komen. Vraag uzelf het volgende eens af: Hoe veilig is uw organisatie? Wie heeft toegang tot de belangrijkste data en processen? Wat is het worst-case scenario?

Door middel van Red Teaming:

  • Identificeren we samen met u de fysieke en menselijke kwetsbaarheden
  • Verkrijgt u een inzicht in risico’s voor uw organisatie
  • Worden alle geïdentificeerde kwetsbaarheden in de beveiliging op een overzichtelijke manier aan uw gepresenteerd. Zo kunt u samen met uw personeel aan de slag om de lekken te dichten.

Middels Red Teaming laten wij de effectiviteit van fysieke beveiligingscontroles in datacenters, kantoren, en vitale infrastructuur aan u zien. Wist u dat wij in 85%(!) van de gevallen erin slagen om onze opdracht/aanval uit te voeren?

fysieke penetratietest quote

Red Teaming – De oplossing

Door onze professionele beveiligingsexperts wordt een virtuele en fysieke beveiligingsaanval realistisch gesimuleerd om kwetsbaarheden in de weerbaarheid van uw organisatie te ontdekken. Steeds meer grote en kleine organisaties gaan over tot Red Teaming, en terecht want de effectiviteit is vaak vele malen groter dan een traditionele beveiligingsaudit

Wij laten u en uw medewerkers zien dat bepaalde informatie kan leiden tot blijvende schade aan uw bedrijfsprocessen. Vrijwel iedere organisatie heeft te maken heeft met zwakke schakels in de beveiliging. Het doel van Red Teaming is om de huidige beveiliging van uw bedrijf te testen en de kwetsbaarheden bloot te leggen. De resultaten van Red Teaming geven u als ondernemer de mogelijkheden om criminaliteitspreventie te verbeteren.

Wilt u meer weten over Red Teaming of bent u benieuwd wat de voordelen zijn van Red Teaming voor uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Bent u nieuwsgierig wat de voordelen van Red Teaming zijn? Lees dan de 10 voordelen van red teaming!

Red Team Experts

Herkent u deze situatie? En wilt u liever niet dat uw bedrijf tussen deze nieuwsberichten komt te staan?

Neem dan contact op