Our services

Red Team Experts biedt een verscheidenheid aan services om zo voor u de methode die het best bij uw bedrijf past uit te kunnen voeren.

Wat hebben wij u te bieden?

Bij Redteam experts bieden we verschillende diensten aan waardoor u enerzijds inzicht krijgt in uw huidige kwetsbaarheden en anderzijds tools aangereikt krijgt om deze kwetsbaarheden te ondervangen. Er zijn verschillende effectieve en in de praktijk beproefde manieren om organisaties aan te vallen en zo de zwakke plekken in de beveiliging te ontdekken. Mystery visit is de meest basale vorm hiervan, hierin testen we of uw medewerkers de juiste procedures opvolgen. Een niveau hoger betreft het uitvoeren van een penetratietest waarin onze auditors daadwerkelijk de bekende kwetsbaarheden van uw organisatie misbruiken om zo uw organisatie aan te vallen. Tot slot is red teaming de meest complexe vorm van testen waarin met een combinatie van verschillende methodes de kwetsbaarheden van uw organisatie worden blootgelegd. Dit krijgt alle vrijheden om beveiligingsmaatregelen te omzeilen en het doel te bereiken. De beste methodiek wordt in goed overleg bepaald en is volledig afhankelijk van de omstandigheden binnen uw organisatie. Daarnaast bieden we middels blue teaming trainingen aan om uw medewerkers voor te bereiden op mogelijk kwaadwillende personen.

Red Teaming- de weerbaarheid van uw organisatie verbeteren

Een realistische en gerichte aanval om veiligheidsprocessen bij u op de werkvloer te herkennen….

Lees meer —>

Mystery visits inzicht in toegangsbeveiling en criminaliteitspreventie

Inzicht in toegangsbeveiliging en criminaliteitspreventie wordt binnen iedere organisatie….

Lees meer —>

Wat kan een penetratietest voor uw organisatie betekenen?

Kwetsbaarheden binnen uw organisatie aanpakken blijft lastig. Omdat u zelf iedere dag binnen….

Lees meer —>

Benieuwd hoe uw digitale en fysieke beveiliging samenhangt? Voor nu een inlooptest uit!

Soms is het kinderlijk eenvoudig om fysiek toegang te krijgen tot uw IT-infrastructuur om hier vervolgens….

Lees meer —>

Blue teaming

Bij Redteam experts leveren we ook trainingen om uw personeel weerbaarder te maken tegen kwaadwillende personen.

Lees meer —>

Onze methodes

Er zijn zeer veel verschillende manieren om een penetratietest en Red Team Assessment uit te voeren. Benieuwd naar ons arsenaal aan technieken en middelen?

Lees meer —>