Welkom bij

Redteam Experts

Welkom op onze homepage, dé bestemming voor fysieke red teaming en fysieke pen testen. Als toegewijd red team specialisten bieden we een unieke en uitdagende benadering van security audits. We geloven dat echte veiligheid en awareness vooral kan worden bereikt door de kracht van een realistische en praktijkgerichte aanpak.

Laat ons u helpen voor te bereiden op wat u nooit zou verwachten

Redteam experts: Wacht niet tot criminelen de lekken in uw beveiliging hebben ontdekt

Testen van fysieke beveiligingsmaatregelen

Bij fysieke red teaming draait alles om het simuleren van echte aanvallen en het testen van de fysieke beveiligingsmaatregelen van een organisatie. Onze ervaren professionals spelen de rol van kwaadwillende actoren en zetten hun vaardigheden en kennis in om alle fysieke beveiligingslagen van uw organisatie te doorgronden. Door middel van geavanceerde technieken en tactieken identificeren we zwakke punten en bieden we waardevolle inzichten om uw beveiligingsstrategie te versterken. Want we doen dit zodat iedereen er uiteindelijk beter van wordt.

Actueel

Bij 85 procent van onze opdrachtgevers lukt het ons de beveiliging te omzeilen
Misverstanden over veiligheid

‘Onze medewerkers zijn gescreend en voor 100% te vertrouwen.’

Toch zijn uw medewerkers de zwakste schakel. Niet altijd bewust. Het kan slordigheid zijn, of een vals gevoel van veiligheid. Daarom geldt altijd: waar gelegenheid is, kan het misgaan! Alleen een test geeft zekerheid.

‘Ernstige incidenten komen in onze organisatie niet voor!’

Weet u dat zeker? Kwaadwillende derden kunnen al geruime tijd toegang hebben tot uw vitale processen en data, zonder dat u dat direct merkt!

‘Iemand die per se kwaad wil, houd je toch niet tegen!’

Dat klopt. Maar dat geeft pas echt problemen als u niet weet wat er zou kunnen gebeuren, zodat u zich daar ook niet op kan voorbereiden.

‘Onze beveiliging voldoet aan alle eisen.’

Dat is heel goed. Maar wie stelt die eisen? En wat is het belang van die partij? Is dat ook uw belang? Onderschat niet de creativiteit van uw aanvaller. Ook die kent de eisen en heeft geen boodschap aan regels en protocollen.

Casussen

Financiële instelling

Financiële instelling

Fysieke penetratietest Voor het uitvoeren van een fysieke penetratietest of een red teaming opdracht kunt u uitstekend terecht bij Cocoon...

Lees meer
98 procent van onze opdrachtgevers heeft na ons onderzoek kwetsbaarheden in de beveiliging kunnen verhelpen

Iedereen moet er beter van worden

Fysieke pen testen zijn een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Hierbij testen we de beveiliging op locatie door het uitvoeren van gecontroleerde aanvallen op uw fysieke infrastructuur. Onze experts brengen alle aspecten van uw fysieke beveiliging in kaart, inclusief toegangscontrole, bewakingssystemen, awareness en andere relevante maatregelen. Dit stelt ons in staat om beveiligingsrisico’s te identificeren en aanbevelingen te doen voor verbetering.

Uw beveliging, onze persoonlijke aanpak

Bij ons gaat het niet alleen om het vinden van kwetsbaarheden; we geloven in het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Ons team werkt nauw samen met uw organisatie om de bevindingen te analyseren, prioriteiten te stellen en een gedetailleerd rapport op te stellen. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom leveren we oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften en doelstellingen.
Met onze methodes weet u onomstotelijk of uw organisatie compliant is aan de beveiligingsnormen

Cyber

social engineering

social engineering

Wat is social engineering Social engineering is de verzamelnaam voor een methode die, enkel op basis van communicatie tussen aanvaller en...

Lees meer
Phishing campagne

Phishing campagne

‘Het veiligheidsbewustzijn en de weerbaarheid van het Nederlandse bedrijfsleven en kennisinstellingen tegen deze risico’s lijken onvoldoende. Dat...

Lees meer
Security Application Test

Security Application Test

Het voorkomen van kwetsbaarheden is essentieel in een organisatie waarbij je afhankelijk bent van IT. Alleen al in 2018 was er voor miljoenen euro’s...

Lees meer
Wij zijn uniek in het combineren van realistische fysieke en cyberaanvallen

Maak kennis met het meest ervaren en gespecialiseerde red team van Nederland

Of u nu een overheidsinstelling, een bedrijf in de particuliere sector of een kritieke infrastructuurorganisatie bent, ons gespecialiseerde en zeer ervaren red team staat klaar om u te ondersteunen bij het versterken van uw fysieke beveiliging. Door onze uitgebreide ervaring en diepgaande expertise kunnen we u helpen om proactief potentiële bedreigingen te identificeren en te verminderen, waardoor u uw risico’s effectief kunt beheren.

Voorbeelden

Neem contact op voor meer informatie

We nodigen u uit om verder te verkennen wat we te bieden hebben en om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We werken samen aan het verhogen van de weerbaarheid van uw organisatie en we creëren zo awareness in alle lagen van de organisatie en waarborgen een solide beveiligingsbasis.